Notice: Undefined variable: REMOTE_ADDR in /home/vhosting/c/vhost0005732/domains/messmotions.nl/htdocs/www/facebooktimeline.php on line 3
Facebook Timeline

Homepage

MSN MSN Messenger

Facebook TimelineFacebook Timeline laat gebeurtenissen van de gebruiker zien in een zogenaamde "tijdlijn". Wanneer iemand de Timeline heeft ingestelt, valt tijdens het bezoek als eerste het grote foto op die is ingestelt. Hieronder vind je de normale profielfoto en gegevens zoals leeftijd, geslacht en interesses.

Timeline verwijderen
Het kan zijn je de Timeline helemaal niks vindt. Dan is er een manier op toch de Timeline te verwijderen. Met de Timeline Remover kun je het mogelijk maken om terug te schakelen naar de oude versie. Deze werkt plugin werkt alleen in de browser waar je het installeert. Het is mogelijk om deze te installeren in FireFox, Google Chrome, Safari en Internet Explorer.
We raden je aan om voor de plugin Chrome te gebruiken, omdat deze het makkelijkst is tijdens het gebruiken.

Let wel op, andere gebruikers zullen de ongewijzigde Timeline te zien krijgen. De plugin maakt het alleen voor jou mogelijk om de vorige versie van je profiel te bekijken.Klik op één van de icoontjes hieronder die je gebruikt.
Internet Explorer Chrome FireFox


3 MSN bezoekers Online

Advertentie

Surftips