Notice: Undefined variable: REMOTE_ADDR in /home/vhosting/c/vhost0005732/domains/messmotions.nl/htdocs/www/telegram-downloaden.php on line 3
Telegram Messenger Downloaden

Homepage

MSN MSN Messenger

Telegram Messenger


Telegram Messenger is de nieuwe gratis applicatie voor je iPhone of Android telefoon. Met Telegram kun je gratis berichten versturen naar vrienden zoals bij WhatsApp. Nadat Facebook Whatsapp heeft overgenomen is Telegram populair geworden. Mensen maakten zich zorgen over hun privacy na deze overname. Dat is de reden waarom iedereen op zoek ging naar een manier op met elkaar in contact te blijven.

Telegram voordelen
Zodra je Telegram hebt geopend, zul je zien dat het er bijna zelfde uit ziet als Whatsapp. Net als bij Whatsapp maakt Telegram gebruik van telefoonnummers. Ondanks dat er haast geen verschillen zijn, heeft Telegram toch enkele voordelen:
* Je hebt geen jaarlijkse abonnement nodig.
* De app is gratis en er zitten geen advertenties in.

Daarnaast kun je met Telegram chat berichten versleuteld sturen, door bijvoorbeeld te klikken op "Private Chat". Volgens de makers van Telegram is het een veilige Messenger om in contact te blijven. Door gebruik te maken van deze app zijn persoonlijke gegevens en berichten niet te achterhalen of te onderscheppen. Alhoewel er toch twijfels zijn als het gaat om veiligheid tussen twee personen die berichten uitwisselen, zie deze blog.

- Download Telegram voor iPhone, klik. (downloaden via iTunes)
- Download Telegram voor Android, klik. (downloaden via Play Store)


3 MSN bezoekers Online

Advertentie

Surftips